(Βίντεο)-Ελένη Καρακάση: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη με τα κιλά

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός, την οποία φέτος βλέπουμε στο ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες, προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά στο παρελθόν και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκείνη την περίοδο.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο. Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα “άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους”», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά κι εκεί πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Όχι, δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου».