ΠΑΤΡΑ: Ημέρα Καριέρας, σήμερα, από τον Όμιλο Meeting Point Hotels

Ημέρα Καριέρας στην Πάτρα από τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Meeting Point Hotels του Ομίλου FTI – Labranda Hotels & Resorts

 

Κέρκυρα- Κω & Ροδο

 

Υποδεχόμαστε όσους αναζητούν μία ευκαιρία εργασίας στον κλάδο του τουρισμού
σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, 11:30-17:00, στην Αίθουσα
του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών

 

Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στον πιο επιτυχημένο κλάδο στην Ελλάδα; Θέλουμε να σας γνωρίσουμε! Ελάτε στην «Ημέρα Καριέρας» που οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου του ξενοδοχειακού ομίλου Meeting Point Hotels , την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου (11:30-17:00), στην Αίθουσα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Πλατεία Γεωργίου Α’ 25.
Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Κέρκυρα, Κω & Ρόδο και περιλαμβάνουν oλα τα τμήματα από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση και την καθαριότητα.
Ποιοι είμαστε;
H ξενοδοχειακή αλυσίδα Meeting Point Hotels του Ομίλου FTI, αποτελείται από 70 μονάδες με παρουσία σε 11 χώρες και 4 ηπείρους.
Η Meeting Point Hotels ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα το 2015, με το πρώτο ξενοδοχείο στη Κω, το Labranda Marine Aqua Park. Κατόπιν, το 2017 άνοιξαν τρία ξενοδοχεία στην Ρόδο, και το 2018 άνοιξε στην Κέρκυρα το Labranda Sandy Beach και το Kairaba Sandy Villas. Στην Κέρκυρα προστίθεται επιπλέον το νεόδμητο πολυτελές ξενοδοχείο KAIRABA Mythos Palace αποκλειστικά για ενήλικες, το οποίο θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το Μάιο του 2020.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινώνησε μαζί μας στο hr.hellas@labranda.com ή στο τηλ. 2111 208080