Ο κ. Καλογερόπουλος εκτός από τη γλώσσα της αναλήθειας, τώρα μάθαμε ότι μιλά καλά και…τα «Γαλλικά»!

Με αφορμή τη δημόσια καταγγελία της Δημοτικής Παράταξης «Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ», που αφορά σε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημοτικού της συμβούλου Γιώργου Κουβαρά και του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου (στην οποία συμμετείχαν και μέλη – σύμβουλοί μας), ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» Χρήστος Γούτος, έκανε το παρακάτω σχόλιο:
«Το συμβάν εξύβρισης – με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς – του συναδέλφου κ. Κουβαρά απέδειξε περίτρανα το πραγματικό πρόσωπο του επικεφαλής της δημοτικής αρχής, απέναντι στην άλλη άποψη της θεσμικά κατοχυρωμένης μειοψηφίας.
Ο κ. Καλογερόπουλος, όχι μόνο δεν άντεξε στην κριτική, αλλά το χειρότερο όλων, δεν άντεξε άλλο να παίζει το «θέατρο» της δήθεν συνεργασίας και συναίνεσης όλων των δημοτικών παρατάξεων μαζί του.
Ως ο απόλυτος εξουσιαστής, δεν άργησε να μας μάθει, ότι εκτός από τη γλώσσα της αναλήθειας και της μετεκλογικής ανακολουθίας…μιλά καλά και τα «Γαλλικά»!
Ας συνετιστεί κι ας σταματήσει να προκαλεί θεσμικά την αντιπολίτευση, βάλλοντας κατά του δημοκρατικού τρόπου λειτουργίας των δημοτικών οργάνων.
Πολιτική με ύβρεις και «χουλιγκανισμούς» δεν θα επιτρέψουμε στον Δήμο μας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα το επεισόδιο, με την ελπίδα να’ ναι και το τελευταίο».