Γαλλία: Δάγκωσε το πέος του αντιπάλου του και αποβλήθηκε για πέντε χρόνια!

Με πενταετή αποκλεισμό από το πρωτάθλημα τιμωρήθηκε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ανατολική Γαλλία επειδή δάγκωσε το… πέος αντιπάλου του σε καβγά μετά από τον αγώνα των ομάδων τους.

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 17 Νοέμβρη, αλλά έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μετά από αγώνα των ομάδων Terville και Soetrich, που έληξε ισόπαλος 1-1, το θύμα -που αγωνίζεται με τη φανέλα της Terville- προσπάθησε να χωρίσει τον δράστη -ποδοσφαιριστή της Soetrich- από καβγά με αντίπαλό του στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου, και βρήκε… τον μπελά του, καθώς χρειάστηκε να γίνουν 10 ράμματα για να κλείσει η πληγή!

Η πειθαρχική επιτροπή έλαβε απόφαση για την αυστηρή τιμωρία του δράστη, ωστόσο, εκτός από τον δράστη, με εξάμηνη τιμωρία αποβολής από τα γήπεδα τιμωρήθηκε και το θύμα, που φιλοδοξούσε να είναι ο «ειρηνοποιός»!

«Το περιστατικό συνέβη μετά το ματς, στο πάρκινγκ του σταδίου… Υπήρξε συμπλοκή, η κατάσταση κλιμακώθηκε και τα πράγματα έγιναν χειρότερα» σχολίασε ο Emmanuel Saling, στέλεχος του τοπικού πρωταθλήματος. «Η ευθύνη είναι λίγο πολύ κοινή» δήλωσε. Η γηπεδούχος Terville τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 200 ευρώ, επειδή δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.