ΠΑΤΡΑ: «Φόβος και τρόμος» πλέον καθημερινά η Τροχαία – Στο κέντρο με κατσαβίδια για τα διπλοπαρκαρίσματα!

Συνεχίζει ακάθεκτη η Τροχαία Πατρών, την επιχείρηση κατά της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Πάτρας, με μια ακόμα εξόρμηση, την τρίτη κατά σειρά που γίνεται σε διάστημα λίγων ημερών.
Χθες αφαιρέθηκαν 56 πινακίδες κυκλοφορίας από διάφορα οχήματα, ενώ επιδόθηκαν και 83 κλήσεις για παράνομη στάθμευση σε διπλή σειρά, σε θέσεις ΑΜΕΑ, σε διαβάσεις πεζών, κ.ά.
Η περίοδος ανοχής στο κέντρο της Πάτρας, έληξε. Η τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ είναι αποφασισμένη πλέον να ανακτήσει τον έλεγχο και να αποκαταστήσει την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, αφού οι παραινέσεις και οι προειδοποιήσεις που γίνονταν όλο το τελευταίο διάστημα, δεν λειτούργησαν και δεν βρήκαν ευήκοα ώτα.
Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή αφαιρέθηκαν 45 πινακίδες κυκλοφορίας και το Σάββατο, άλλες 68. Οι αριθμοί δείχνουν και το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο έχει προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο κέντρο της Πάτρας.
Η Τροχαία Πατρών έχει διαθέσει για τον σκοπό αυτό, ένα περιπολικό αλλά και πεζούς τροχονόμους, που διέρχονται από κεντρικές οδούς και παράπλευρο δίκτυο.
Η κατάσταση στην πόλη με την παράνομη στάθμευση, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Δεν είναι μόνο οι οδηγοί που παρκάρουν όπου βρουν, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά σους, αλλά και πολλοί άλλοι που σταθμεύουν σε διπλή σειρά επιδεικτικά, έξω από την καφετέρια όπου απολαμβάνουν τον καφέ τους, αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό χάος που προκαλούν.
Ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, η τροχαία είναι αμείλικτη, αφαιρώντας χωρίς καμία προειδοποίηση τις πινακίδες κυκλοφορίας.