Κύριοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  εδώ υπάρχει αδικία

Αφού καλωσορίζουμε την άφιξη του προαστιακού που είναι ένα έργο και ένα μέσο μεταφοράς που αναβαθμίζει την περιοχή μας σε όλη αυτή την θετική κατάληξη, άσχημη εντύπωση και κακή εικόνα για την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  δημιουργεί η νέα τιμολογιακή πολιτική για τον προαστιακό και για την νέα γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα.

Καταρχήν δημιουργούνται ανισότητες ως προς τον κόσμο που παίρνει τον προαστιακό αλλά και διαχωρίζετε τις γραμμές και τις περιοχές σε ζώνες και διαφοροποιείται τις τιμές. Ενώ Άγιο Βασίλειο-Πάτρα με πολλές στάσεις έχετε δημιουργήσει μόνο μια ζώνη και η τιμή για χρόνια παραμένει η ίδια 1.20€. Τώρα στην νέα γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα με τις ίδιες στάσεις σχεδόν σε αριθμό,πολύ πιο ακριβά 2.20€. Οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας  σας ενημερώνουμε στην πλειοψηφία τους δεν είναι προνομιούχοι είναι βιοπαλαιστές αγρότες και άνθρωποι που αναζητούν ένα φτηνό γρήγορο μέσο να πάνε στις δουλειές τους,ακόμα το κόμιστρο είναι ακριβό και για αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν τις θάλασσες μας το καλοκαίρι.

Κύριοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  εδώ υπάρχει αδικία και χωρίζετε δυστυχώς τους προορισμούς σε Α και Β κατηγορία. Ζητάμε ότι ισχύει για Άγιο Βασίλειο-Πάτρα να ισχύει και για Πάτρα-Κάτω Αχαΐα. Δεν μπορεί αυτό το μέσο που ακόμα υπάρχουν προβλήματα τεχνικά έρχεται ασθμαίνοντας στην περιοχή μας να ξεχωρίζετε με την τιμολογιακή σας πολιτική τις περιοχές. Σας καλούμε να το ξανασκεφτείτε ώστε τον προαστιακό να τον αγκαλιάσει ο κόσμος ο απλός που έχει την ανάγκη να πηγαίνει γρήγορα με τον προαστιακό.
Αναμένουμε απάντηση στο δίκαιο αίτημα μας.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαρμπούνης