Η Δημοτική Αρχή αποτελειώνει τους Αγρότες μας

Ενόψει της κοινής συνεδρίασης της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» και της Δημοτικής Παράταξης «Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ», για το θέμα της Άρδευσης και της νέας τιμολογιακής πολιτικής, ο κ. Χρήστος Γούτος, έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και οι συνοδοιπόροι του στη Δημοτική Αρχή κ.κ. Βασιλική Ψυχράμη και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, είναι οι κύριοι συνυπεύθυνοι για την αναστάτωση που επικρατεί στον αγροτικό πληθυσμό του δήμου μας.

Οι υπέρογκες αυξήσεις στην κατανάλωση του ποτιστικού νερού, από 100% έως και 500%, χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση και διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, χαρακτηρίζουν αυτούς και μόνο που τις έλαβαν.

Απέδειξαν πως ζουν «στον δικό τους κόσμο» και εξουσιάζουν τους πάντες με αποφάσεις αβασάνιστες και ζημιογόνες.

Σε μία περίοδο, που οι αγρότες της Αιγιάλειας, πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα, λόγω των χαμηλών και ασύμφορων τιμών διάθεσης των προϊόντων τους (σταφίδα, ελαιόλαδο κλπ.), η δημοτική αρχή των τριών παρατάξεων, έρχεται να τους αποτελειώσει, αυξάνοντας σημαντικά το κόστος παραγωγής.

Η αλήθεια είναι διαφορετική:

Τα παίρνουν από τους μη έχοντες ανθρώπους της υπαίθρου της Αιγιάλειας, τάχα για να εξυγιάνουν τον Τομέα της Άρδευσης. Στην πραγματικότητα όμως τους επιβάλλουν ένα άγριο χαράτσι για να πληρώσουν την ιδιωτική εταιρεία, η οποία και θα διαχειρίζεται (για τη ΔΕΥΑΑ) το ποτιστικό νερό.
Αφού αχρείαστα αύξησαν τα Δημοτικά Τέλη, αφού κατάσχεσαν Τραπεζικούς Λογαριασμούς Οφειλετών στον Δήμο για μικροποσά, τώρα «τελειώνουν» και τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας που είναι οι Αγρότες.

Συμπέρασμα: Η Δημοτική Αρχή των κ.κ. Καλογερόπουλου – Ψυχράμη – Τριανταφυλλόπουλου, σε μία μεταμνημονιακή εποχή…ζήλεψε τις μέρες των κακών μνημονίων.

Παραδίδουμε τη «μνημονιακή τριανδρία» του Δήμου μας, στην κρίση των συνδημοτών μας»!