Τσιμτσιλή: Πήγα στην εκπομπή της Στάη & ούτε να με χαιρετήσει-ένιωσα χάλια

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και αποκάλυψε πως έχει αισθανθεί άσχημα σε εκπομπή της Άννας Δρούζα

«Ντύθηκα, φτιάχτηκα και πήγα σε μια εκπομπή- δεν θέλω να πω ποιοι ήταν οι άλλοι καλεσμένοι- που αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έφυγα από την αρχή και για αυτό τα βάζω με τον εαυτό μου. Έκατσα, υποτιμήθηκα από όλη την ομάδα και μετά έφυγα. Αυτό ήταν το πρώτο μάθημα που πήρα όντας ακόμα σε ένα μικρότερο κανάλι, που για μένα είναι πάντα μεγάλο, το Τελεσίτυ. Από τότε δεν την έχω ξαναπατήσει σε αυτό το επίπεδο ποτέ. Πάω πάντα εκεί που ξέρω ότι με αγαπάνε πολύ» κατέληξε η Μαρία Μπεκατώρου.

Με αφορμή αυτή την εξομολόγηση της Μπεκατώρου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το πρωί της Δευτέρας μια απρόσμενη εξομολόγηση για την Έλλη Στάη, όταν είχε η ίδια νιώσει άσχημα όταν την είχαν καλέσει σε εκλογική βραδιά.

“Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, ότι την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.