Μείωση του εισιτηρίου των Τριτέκνων

Αξιότιμο Δ.Σ του Ο.Σ.Ε- ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,
Οι Τρίτεκνοι Δυτικής Αχαίας οι ΔΥΜΑΙΟΙ ,χαιρετίζουμε την έλευση του προαστιακού σιδηρόδρομου στην δυτική Αχαΐα με το δρομολόγιο Πάτρα -Κάτω Αχαγιά.
Πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί γι αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που θα δώσει ώθηση και ανάπτυξη στο Τουρισμό αλλά και πνοή στην εξυπηρέτηση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών των οποίων θα διέλθει το μέσο.Ένα μέσο που η Αχαγιά χρόνια περιμένει να το αγκαλιάσει και να το στηρίξει, προκειμένου να ανακουφιστεί στο μεγάλο πρόβλημα της μετακίνησης στο αστικό κέντρο, την Πάτρα.
Μετά λύπης μας όμως αξιότιμα προεδρεία ,διαπιστώνουμε πως η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείτε και ειδικότερα, το κόμιστρο του εισιτηρίου από Πάτρα – Κάτω Αχαΐα είναι δυσανάλογα ακριβέστερο (2,40 Ευρώ) σε σχέση με το δρομολόγιο Πάτρα – Αγ. Βασίλειος (1,20 Ευρώ),ένα δρομολόγιο που και περισσότερες στάσεις περιλαμβάνει και επισκεψιμότητα μεγαλύτερη έχει μιας ,και εκείνη η περιοχή είναι πολύ πιο πυκνοκατοικημένη απ ότι η Δυτική Αχαΐα.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας ως επί το πλείστο προερχόμενοι από αγροτό-κτηνοτροφικό-εργατικό κόσμο, θα δυσκολευτούν πολύ να υποστηρίξουν το νέο μέσο μιας και οι τάξεις αυτές έχουν πληγεί αλλεπάλληλα από τις καταστροφικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και η περιοχή μας συγκαταλέγεται σύμφωνα με μελέτες στις φτωχότερες της πατρίδας μας.
Η ΤΡΙΤΕΚΝΗ οικογένεια ,στυλοβάτης της κοινωνίας και της Πολιτείας που χρόνια τώρα καθυστερεί να την καταστήσει νομικά ως ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ , ακόμη πιο πολύ έχει ανάγκη να συμπεριληφθεί στις κατηγορίες που δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο και μ αυτήν την επιστολή μας σας παρακαλούμε να εξετάσετε το αίτημά μας αυτό. Σημειωτέο ,οι τρίτεκνες οικογένειες περιμένουν με ευαισθησία αυτή την μείωση των εισιτηρίων για να στηρίξουν το τραίνο και να πάψουν να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας και χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με τους κατοίκους του ανατολικότερου προορισμού.
Σας θέτουμε τα παραπάνω ζητήματα και αιτούμεθα να εξετάσετε την δυνατότητα την δυνατότητα μείωσης του εισιτηρίου όπως των πολυτέκνων ,φοιτητών και άλλων ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων.
Ευελπιστούμε για την θετική έκβαση της πρότασή μας και αναμένουμε απάντηση στο παρόν έγγραφό μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ