(Βίντεο)-Άγριες Μέλισσες: Γιατί ονομάστηκε έτσι η σειρά

Πώς γεννήθηκε η ιδέα αλλά και ο τίτλος “Άγριες Μέλισσες” αποκάλυψε η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη.

“Ήμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας και ξαφνικά βρεθήκαμε να μιλάμε για το πόσο ωραία θα ήταν μια ιστορία με τρεις αδελφές που μένουν μόνες τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Μια ιστορία που θα έμοιαζε λίγο με τα παλιά γουέστερν, για μια εβδομαδιαία σειρά που θα ήταν τοποθετημένη στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ακόμη πιο παλιά από τις Άγριες Μέλισσες. Μετά ήρθε η ιδέα του Τζώρτζη Ποφάντη που είπε θα ήθελα να εντάξω ένα καθημερινό εποχής” ανέφερε η Μελίνα Τσαμπάνη.

Όπως είπε, το όνομα για τη σειρά το σκέφτηκε ο άντρας της, Πέτρος Καλκόβαλης, με τον οποίο γράφουν μαζί το σενάριο.

“Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που είχαν φωλιάσει σφήκες. Ψάχναμε τίτλο, φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με τις λεύκες, με τις τρεις αδερφές και δεν μας ικανοποιούσε κάτι. Ήρθε ο άνθρωπος που θα έκανε απεντόμωση και μας εξήγησε ότι οι σφήκες αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί. Επίσης μας είπε ότι είναι λίγο εκδικητικές και ότι θυμούνται αν τις πειράξεις. Και κάπως έτσι ξεκίνησε συνειρμικά. Μου είπε ο Πέτρος Άγριες Μέλισσες, γιατί το σφήκες δεν μας άρεσε”.