Αλεξόπουλος για Προμηθέα: Το μέλλον του ανήκει

Με αφορμή τη μάχη που έδωσε η ομάδα του Προμηθέα με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γρηγόρης Αλεξόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένα μεγάλο μπράβο στον Προμηθέα για όσα κατέκτησε, φτάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου, για όσες συγκινήσεις μας προσέφερε μέχρι σήμερα και όσες θα μας προσφέρει στο μέλλον.
Η ομάδα της πόλης μας με την αλματώδη πορεία, είναι βέβαιο ότι βρίσκεται στην αρχή μιας λαμπρής διαδρομής που θα κρατήσει την Πάτρα στο προσκήνιο για τα επόμενα χρόνια.
Μπράβο στους αθλητές, τον προπονητή και τη διοίκηση για τις προσπάθειές τους και τις επιδόσεις τους που μας έκαναν υπερήφανους. Αυτή την Πάτρα θέλουμε. Μια Πάτρα εξωστρεφή, δημιουργική, επίμονη, με αγωνιστικό πνεύμα, που κοιτάζει στο μέλλον και μάχεται για αυτό βήμα το βήμα.
Ο Προμηθέας μας σήκωσε ψηλά. Έχει την αγάπη και τη στήριξη όλων μας. Το μέλλον του ανήκει, όπως ευχόμαστε να ανήκει και σε όλες τις ομάδες της Πάτρας που δίνουν τις μάχες τους στο μπάσκετ και στα υπόλοιπα αθλήματα».

advertisement