(Βίντεο-Φωτο)-Άγνωστες λεπτομέρειες της δράσης του αστυνομικού-ληστή

Ο αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές κατηγορούμενος για ληστείες, φρόντιζε να καλύπτει πάντα το πρόσωπό του, ακόμη και τα χαρακτηριστικά στο κράνος του, όπως μία ελληνική σημαία.

Όταν, όμως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής του έβγαλαν το κράνος, λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του, πάγωσαν.

Διαπίστωσαν ότι ο ληστής που έψαχναν και μόλις είχαν συλλάβει, ήταν αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος μάλιστα έκανε τις περισσότερες ληστείες του στην περιοχή όπου έκανε περιπολίες.

Οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τη δράση του, όπως στο βίντεο που παρουσιάζει το CNN Greece.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Οι αστυνομικοί στην αρχή της έρευνας πίστευαν ότι δράστες ήταν τα αδέλφια του αστυνομικού, όμως, όπως αποδέχτηκε, ο δράστης χρησιμοποιούσε εν άγνοια τους τις μηχανές τους και κάλυπτε πάντα τον αριθμό κυκλοφορίας με μονωτική ταινία.

Συνεχίζοντας την έρευνα διαπίστωσαν ότι πολλές φορές έφτανε στο σημείο να χρησιμοποιεί και τη δική του μηχανή, η οποία είχε ένα βασικό χαρακτηριστικό. Πάνω στο ντεπόζιτο είχε ένα μεγάλο αυτοκόλλητο με νεκροκεφαλή και την αναγραφή «Sons of Anarchy».

Οι αστυνομικοί, όταν τον συνέλαβαν, βρήκαν πάνω του 690 ευρώ από μια ληστεία που μόλις είχε κάνει αλλά και το υπηρεσιακό του όπλο, με φυσίγγιο στη θαλάμη.

Πηγή: Cnn.gr