ΠΑΤΡΑ: Αλλάζει χέρια τελικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή – Προφορική συμφωνία Μπάρλου με Καλογερόπουλο

Σε προφορική συμφωνία ήλθαν ο Γιώργος Μπάρλος και ο Σάκης Καλογερόπουλος και όλα δείχνουν ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλάζει χέρια. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αυτό που απομένει πλέον είναι να «πέσουν» οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η συμφωνία από κάθε πλευρά. Οπως γνωστοποιήθηκε αυτό θα συμβεί την προσεχή Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, αφού απαιτείται χρόνος για να συνταχθούν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει ο κ. Καλογερόπουλος στην ομάδα Μπάρλου και όχι απλώς το μάνατζμεντ της Παναχαϊκής. Αυτό θα γίνει σταδιακά μέχρι το καλοκαίρι, γιατί πρέπει πρώτα να διευθετηθούν κάποια επί μέρους θέματα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο Σάκης Καλογερόπουλος θα αποχωρήσει εντελώς από την Παναχαϊκή και δεν θα κρατήσει κάποιο μέρος των μετοχών που έχει στην κατοχή του ή έχει οψιόν για να του μεταβιβαστούν.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Μπάρλου επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Σάκη Καλογερόπουλο και σε δηλώσεις του τόνισε: «Πραγματοποιήθηκε συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή στον κ. Μπάρλο. Η συμφωνία έλαβε χώρα μεταξύ του κ. Γρηγορίου και της πλευράς Καλογερόπουλου. Ηταν άριστο το κλίμα και λύθηκαν οι όποιες διαφορές υπήρχαν. Απομένει ουσιαστικά να ολοκληρωθούν οι νομικές ενέργειες που θα γίνουν στο προσεχές διάστημα της μιας εβδομάδας για να υπογραφεί η συμφωνία και να μεταβιβαστούν οι μετοχές του κ. Καλογερόπουλου στον κ. Μπάρλο και στους συνεργάτες του».

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκησε το ραντεβού μεταξύ της πλευράς του Γιώργου Μπάρλου και του Σάκη Καλογερόπουλου. Παρόντες ήταν ο δικηγόρος του κ. Μπάρλου Κώστας Κρεμμύδας και ο δικηγόρος του κ. Καλογερόπουλου Χάρης Γρηγορίου.

ΠΗΓΗ: Πελοπόννησος