ΠΑΤΡΑ: Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ι. Τσαλαγανίδης – Σήμερα, σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου και της Εισαγγελίας Εφετών

Στην Πάτρα έρχεται σήμερα ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, ο οποίος είναι καλεσμένος σε ενημερωτική εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου και της Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας, με θέμα τα επίκαιρα ζητήματα απονομής της ποινικής δικαιοσύνης, που ανακύπτουν, μετά τη θέση σε ισχύ, του νέου Ποινικού Κώδικα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών «Κωστής Στεφανόπουλος», και εισηγητές θα είναι, ο Αθανάσιος Ζούπας, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, ο Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, εποπτεύων Εισαγγελίας Διαφθοράς, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, ο Γεώργιος Μπισμπίκης, Εισαγγελέας Εφετών Πατρών και ο Αντώνιος Αλαπάντας, Πρόεδρος Πρωτοδικών, Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Πατρών.
Πριν από την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, θα επισκεφθεί το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα απονομής της δικαιοσύνης, λειτουργικά προβλήματα και άλλα υπηρεσιακά θέματα.