Έλλη Τρίγγου: Το διαζύγιο που την συγκλόνισε και ο γυμνισμός

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» ήταν η Έλλη Τρίγγου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η τηλεοπτική «Ασημίνα» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της, αλλά και τον χωρισμό των γονιών της, όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών.

Η ίδια είναι η μεγαλύτερη από τα δύο αδέρφια της, καθώς τα περνά 15 χρόνια και όποτε βρεθεί στην Πάτρα δεν παραλείπει να περάσει χρόνο μαζί τους.

«Έχω δύο μικρότερα αδέρφια. Τον Ηλία και τη Μαντώ. Είμαι η μεγαλύτερη. Έχουμε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας, 15 χρόνια. Είναι τώρα στην εφηβεία. Δε ζούμε στην ίδια πόλη. Εκείνοι ζουν στην Πάτρα με τον μπαμπά μου. Είμαστε σα φίλοι, σαν παρέα. Λαχταράω να τους ακούω να μου μιλάνε.

Οι γονείς μου έχουν χωρίσει όταν ήμουν δύο ετών και έτσι έχω το πλεονέκτημα να έχω πολλές οικογένειες. Έχω πολλές οικογένειες, γιατί οι γονείς μου έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους και έτσι είχα πολλά οικογενειακά πρότυπα. Βοήθησαν πολύ οι γονείς μου, υπάρχει τρομερή ισορροπία. Ό,τι και να συνέβαινε μεταξύ τους, είχαν πάντα την ενωτική πρόθεση σε σχέση με μένα». 

«Κάνω γυμνισμό. Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου.

«Οπότε όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένο, που επιτρέπεται και δε θα φέρω άλλον σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω, εννοείται. Εγώ και πολύς άλλος κόσμος που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία»