Αποδεκατίζεται ο Λιάγκας: Ποιοι απ’ το πάνελ θα δουν την πόρτα της εξόδου

Δεν σταματούν οι εξελίξεις με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Μετά την απομάκρυνση της Κάλιας Ελευθερίου και την αντικατάστασή της από τον Νίκο Γεωργιάδη και την Έλενα Κώνστα, έρχονται και άλλες απολύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή του Open «Μεσημέρι YES», ακολουνθούν ακόμα δύο μέλη του πάνελ της εκπομπής του Λιάγκα. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη,  και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Όπως ανέφεραν στο Open, από τη μία η Τσολάκη δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό ούτε σαν κεντρική παρουσιάστρια ούτε ως μέλος του πάνελ -η πρώτη εκπομπή που της έδωσαν κόπηκε λίγο μετά το ξεκίνημά της- και από την άλλη ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται να μην έχει δέσει με τον Λιάγκα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Παπανώτας έχει ήδη κάνει κρούση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια στον Alpha. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει αφού ο ίδιος έφυγε άσχημα από το κανάλι.

Από την πλευρά του ΣΚΑΪ, τα στελέχη του καναλιού διαψεύδουν τα σενάρια περί αποχώρησης των δύο μελών του πάνελ, τονίζοντας ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για νέες αποχωρήσεις.