Ζυγούλη για Ρουβά: Έχω ψάξει κινητό, μπήκα στο δίλημμα «Μένω ή φεύγω»

Ακόμα και τα ζευγάρια που φαίνονται τέλεια έχουν περάσει τις δυσκολίες τους. Αυτό παραδέχτηκε η Κάτια Ζυγούλη η οποία μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο youtube απάντησε σε δύσκολες ερωτήσεις των follower της.

Μάλιστα εξήγησε ότι έχουν περάσει δυσκολίες με τον Σάκη ενώ κάποια στιγμή η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με το δίλημμα να μείνει μαζί του ή να φύγει από κοντά του.

Τελικά αποφάσισε να μείνει και να παλέψει, κάνοντας στην άκρη τον εγωισμό της.

Στην ερώτηση «πότε κατάλαβες ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός της» ανέφερε:

«Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ, ότι είναι ο άνθρωπός της), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες –γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε –  ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια».

Σε ερώτηση αν έχει ψάξει το κινητό του απάντησε:

«Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές και όλα! Αλλά το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ότι δεν βγάζεις άκρη. Και αν δεν βρεις και κάτι θα λες κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα».