ΠΑΤΡΑ: Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου στο Καρναβάλι

Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου σήμερα (13 Φεβρουαρίου 2020) και η πρωτοβουλία της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ) αποκτά πρόσθετη σημασία.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Συλλόγου της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ) για την προβολή της πόλης των Πατρών και του γεγονότος του Πατρινού Καρναβαλιού, θα τρέξει ειδικό Διακριτικό κλήσης στις διεθνείς ραδιερασιτεχνικές συχνότητες στα Βραχέα κύματα. Το Eιδικό Διακριτικό Κλήσης είναι SZ3PC20 και έχει πάρει την τελική έγκριση από το Υ.Μ.Ε. Η δραστηριότητα πραγματοποιείται κατά την διάρκεια όλου του Φεβρουαρίου (από 1 έως 29/2/2020) και λαβαίνουν μέρος πολλοί συνάδελφοι από τον τοπικό Σύλλογο. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 2500 διεθνείς επαφές. Επίσης για το Πατρινό Καρναβάλι και για τις εκπομπές με το Ειδικό Διακριτικό Κλήσης (Ε.Δ.Κ.) θα αναρτηθούν και αναφορές σε μεγάλα Ραδιοερασιτεχνικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης όπως QRZ.COM κλπ.

Ο Σύλλογος της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ) έχει έδρα στην οδό Αριστογείτονος 1 (παραπλεύρως του πολυχώρου των παλαιών Σφαγείων).

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ) για την προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού και της πόλης.

 

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας