Ο Macaulay Culkin μιλάει για τον Michael Jackson και τις κατηγορίες περί βιασμών

O Michael Jackson πέρσι ήρθε με «βίαιο» τρόπο στο προσκήνιο εξαιτίας του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στο οποίο δύο άντρες περιέγραφαν πώς έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του ποπ σταρ όταν ήταν παιδιά.

Macaulay Culkin: Η δύσκολη οικογένεια, ο απαίσιος χωρισμός και ο Michael Jackson

Στην υπόθεση Michael Jackson έχει εμπλακεί πολλές φορές και το όνομα του Macaulay Culkin, καθώς ο ηθοποιός όταν ήταν παιδί είχε αναπτύξει στενή φιλική σχέση με τον ποπ σταρ. Πολλοί έχουν αναρωτηθεί: ήταν και εκείνος θύμα; Ο ίδιος σε κάθε του συνέντευξη έχει αρνηθεί ότι ο τραγουδιστής τον έβλαψε και τον έχει υπερασπιστεί λέγοντας ότι όσα λέγονται για εκείνον είναι ψέματα.

Ο Culkin πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και κάποια στιγμή ρωτήθηκε ξανά για τη σχέση του με τον βασιλιά της ποπ. «Κοιτάξτε, θα ξεκινήσω με μία ατάκα, που δεν είναι ατάκα, αλλά είναι η αλήθεια. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτε! Ούτε τον είδα να κάνει κάτι. Και ειδικά πλέον δεν θα είχα λόγο να κρύψω κάτι. Ο άνθρωπος έχει πεθάνει».

Νέο ντοκιμαντέρ για το πώς πέθανε ο Michael Jackson

Και συνέχισε: «Αν μη τι άλλο, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω. Και αν είχα κάτι να πω, θα το έκανα. Δεν είδα ποτέ τίποτε, δεν έκανε ποτέ τίποτε».

Στη συνέντευξή του ο Culkin διηγήθηκε και μία άβολη συνάντηση με τον ηθοποιό James Franco σχετικά με το θέμα.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε αεροπλάνο λίγο αφότου είχε βγει το Leaving Neverland. Ο Culkin τον χαιρέτησε και ο Franco αμέσως του είπε: Πω πω, αυτό το ντοκιμαντέρ! «Εγώ δεν είπα τίποτε κι εκείνος συνέχισε και με ρώτησε τι πιστεύω. Εγώ τότε τον ρώτησε θα ήθελες εσύ να μιλήσουμε για κάποιον νεκρό φίλο σου; Κι εκείνος απάντησε πως δεν θα ήθελε» διηγήθηκε ο Culkin.

Ο Michael Jackson είχε δικαστεί για σχετικές κατηγορίες και είχε κριθεί αθώος, ωστόσο οι φήμες εις βάρος του περί παιδικής κακοποίησης παραμένουν και ειδικά μετά το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland του HBO φούντωσαν ακόμα περισσότερο.

advertisement