ΠΑΤΡΑ: Η τ. υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Σε μια προσπάθεια διεύρυνσής του

Η πρώην Υπουργός και ο στενός της συνεργάτης πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης βρέθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα καλεσμένη σε εκδήλωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό, την οποία συντόνισε ο δικηγόρος Θάνος Αμπατζής.

Όπως εξήγησε η κυρία Αχτζιόγλου αυτές οι εκδηλώσεις εντάσσονται στην συνολική στρατηγική της παράταξης που ακολουθείται από το καλοκαίρι μετά το δημοκρατικό προσκλητήριο που απεύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Καλούμε κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη σε μια προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας για να εγκαθιδρυθεί ακόμα πιο ηχηρά ο προοδευτικός πολιτικός πόλος. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία διεύρυνσης, πάει καλά, ο κόσμος ανταποκρίνεται, προσέρχεται στις εκδηλώσεις μας», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την πρώην Υπουργό αυτή η προσπάθεια έχει τριπλό στόχο:

– Να ενημερώσουμε το κόσμος για τις πολιτικές εξελίξεις γιατί συχνά με το τοπίο που έχει διαμορφωθεί στα κεντρικά ΜΜΕ η πληροφορίας δεν φτάνει καν στους πολίτες, άρα βασικός στόχος να σπάσουμε αυτή την «ομερτά».

-Να ακούσουμε και από τους πολίτες κριτικής για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να αποτιμήσουμε τις επιτυχίες μας και τις παραλήψεις μας.

-Να φτιάξουμε από κοινού το νέο σχέδιο διακυβέρνησης του τόπου, δηλαδή την πλατφόρμα μας για την επόμενη μέρα της άσκησης πολιτικής.