(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η παρουσίαση του βιβλίου της Ευρυδίκης Λειβαδά- Ντούκα -«Στους θρόνους της Αποκάλυψης»

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Βυζαντινό» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Ευρυδίκης Λειβαδά- Ντούκα «Στους θρόνους της Αποκάλυψης», το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020.
Την εκδήλωση για την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Αχαΐας και η Ένωση Γυναικών Πάτρας, τα μέλη της οποίας έδωσαν για ακόμα μία φορά την πιο ηχηρή νότα της προσφοράς.
Εκλεκτή καλεσμένη ήταν η πρώην Υπουργός Λούκα Κατσέλη, στην οποία απέδωσαν βραβείο τιμής ένεκεν για την ευρύτερη προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και την προάσπιση του κοινωνικού δικαιώματος στη Στέγη, η πρόεδρος της ΕΓΥΠΑ, Άννα Μαρία Ρογδάκη και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κώστας Βοργιάς. Στην εκδήλωση συσπειρώθηκε επίσης η πλειοψηφία των σωματείων της Πάτρας με γυναίκα πρόεδρο που προσέφεραν στη Λούκα Κατσέλη αριστείο κοινωνικής προσφοράς για το μεγάλο της έργο.
Ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι, οι οποίοι μίλησαν για το βιβλίο, ήταν η πολιτικός μηχανικός και Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, η πρώην Υπουργός, Ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου Σία Αναγνωστοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος και ως Διευθυντής του Περιοδικού πολιτισμού Αrt and Αrt Μagazine, βράβευσε την πρόεδρο της ΕΓΥΠΑ Άννα Μαρία Ρογδάκη και την συγγραφέα Ευρυδίκη Λειβαδά- Ντούκα για την γενικότερη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Το παρών έδωσαν αρκετοί φορείς της Πάτρας αλλά και της Ναυπάκτου.