Big Brother – Η επιστροφή: Ποιοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι [video]

Με το τρέιλερ να είναι στον αέρα από τις 10 Φεβρουαρίου 2020, το Big Brother εξακολουθεί να είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό του ΣΚΑΪ που αυτή τη φορά ανέλαβε ως κανάλι την παραγωγή του παιχνιδιού.

Το τρέιλερ δε μας διαφωτίζει σχετικά με τα πρόσωπα αλλά το κόνσεπτ προτρέπει τους παίκτες να είναι ο εαυτός τους, γνωστό μότο του παιχνιδιού από την εποχή του Τσάκα και του Πρόδρομου.

Η αναμονή σχετικά με τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν ή φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στο τηλεοπτικό τοπίο φτάνει σχεδόν στο τέλος της. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, ο πιο πιθανός παρουσιαστής του του Big Brother θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ έχουν απομακρυνθεί τα σενάρια για οποιαδήποτε εμφάνιση του Αντρέα Μικρούτσικου.

Φυσικά, οι υπεύθυνοι του καναλιού που κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους φιλοδοξούν να στεγάσουν στις εγκαταστάσεις που χτίζονται στο Μαρκόπουλο για να φιλοξενήσουν τους 16 παίκτες προσωπικότητες αντίθετες και κάπως θορυβώδεις προκειμένου να πετύχουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης και να υπάρξει ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για να παρακολουθήσει την επαναφορά του ριάλιτι εγκλεισμού.

Για τα 16 πρόσωπα που θα μπουν στο παιχνίδι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αλλά προέρχονται από μια προσεκτική επιλογή που κράτησε καιρό. Είναι αξιοσημείωτο πως οι αιτήσεις συμμετοχής έφτασαν σχεδόν τις 10.000, με κάποιους να έχουν σοβαρές καριέρες που θα αφήσουν για να διεκδικήσουν τη «δόξα» της τηλεόρασης.

Το Big Brother, όπως δείχνου όλα θα προβάλλεται 11 με 1 τη νύχτα καθημερινά, και θα έχει απέναντί του ένα σοβαρό και επιτυχημένο αντίπαλο, τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένο να προβάλλεται το Live, όπου θα ανακοινώνεται και η αποχώρηση.