Αυλαία για Χάρι & Μέγκαν: Στην Αγγλία για την τελευταία πριγκιπική εμφάνιση

Τον περασμένο μήνα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν για να εγκατασταθούν στον Καναδά, για ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωής τους ως μη ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Την ίδια στιγμή, οι δυο τους διατηρούν το σπίτι τους στη Μεγάλη Βρετανία, το Frogmore Cottage για την ανακαίνιση του οποίου ξόδεψαν 2,5 εκατομμύρια, αλλά μέχρι στιγμής δεν  έχουν ξεκαθαρίσει αν και πόσο σκοπεύουν να μείνουν σ’ αυτό.

Αυτό θεωρείται σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι θα επιστρέψει στην Αγγλία για να παραβρεθούν στην ετήσια εκδήλωση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, ύστερα από πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Express», οι δυο τους θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση μαζί με τα άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σηματοδοτεί την ένωση της Κοινοπολιτείας, και γιορτάζεται ταυτόχρονα και στις 54 χώρες που την απαρτίζουν.

Στην περσινή εκδήλωση η Μέγκαν ήταν έγκυος στον γιο τους Άρτσι, ενώ τώρα, εφόσον παραβρεθούν ο Άρτσι θα είναι δέκα μηνών και πιθανόν θα είναι και η τελευταία τους εμφάνιση σε εκδήλωση, ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς τον Ιανουάριο ανακοίνωσαν ότι η πλήρης αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα θα ολοκληρωθεί την άνοιξη.

 

Πηγή: ΑΠΕ – Φωτο: ΕΡΑ