ΠΑΤΡΑ: Εκοψε πίτα το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η Μέριμνα»

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου π. Χρυσόστομος Μπαρούσης, εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».
Στην τελετή παρευρέθηκαν :
Εκπρόσωποι Βουλευτών Αχαΐας, Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Πατρέων , Εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας, Φορέων και Συλλόγων της Πάτρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας – Γ’ Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ, κος Αντώνιος Χαροκόπος, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, κα Ακριβή Σαμούρη, το Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, κ. Γεώργιος Αγγελακόπουλος, ο Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ALTHOM ENGINEERING κος Αλκιβιάδης Θωμάς & οι συνεργάτες του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας, π. Ιωάννης Λαζανάς, οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Νοσηλευτικής, η εθελόντρια του Κέντρου μας κα Νίκη Τσάκωνα, τα Μέλη του Δ.Σ., Γονείς & Φίλοι καθώς και οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ ‘Η ΜΕΡΙΜΝΑ’.
Την εκδήλωση άνοιξε η Αναπ. Διευθύντρια του Κέντρου κα Λ. Κωλέτση, η οποία ευχαρίστησε θερμά όλους τους εκπροσώπους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Κέντρου.
Στην συνέχεια, το Μουσικό σύνολο του Κέντρου μας, αποτελούμενο από ωφελούμενους των προγραμμάτων ΚΔ-ΗΦ και ΚΔΑΠμεΑ, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας Μουσικοκινητικής Αγωγής κας Δέσποινας Κριμπά επένδυσαν μουσικά την εκδήλωση και παρουσίασαν μουσικό δρώμενο, ενώ η Εκπαιδεύτρια Διακοσμητικής, κα Ελένη Τραχάνη διοργάνωσε και διακόσμησε τον χώρο της εκδήλωσης.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκπαιδευόμενοι και οι εργαζόμενοι εκφράζουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους για την παρουσία και την ηθική στήριξη όλων, κυρίως δε τον Οίκο Ευγηρίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ» για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και την συνδρομή όλων όσων συμμετείχαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.