(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η Γιώτα Νέγκα στο Royal Theater

Αν μη τι άλλο όποιος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου στο Royal Theater θα θυμάται για πολύ καιρό αυτή τη βραδιά.

Η Γιώτα Νέγκα είναι μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. “Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις” ο τίτλος των μουσικών παραστάσεων της Γιώτας.

Με καινούργια τραγούδια στη φαρέτρα της, σε αυτό τον κύκλο live, η Γιώτα, μας παρουσίασε με τις επιλογές της, την ιστορία του πως έφτασε ως εδώ, τι πραγματικά ονειρευόταν όταν ξεκίνησε να τραγουδά και ποσά από αυτά υλοποιήθηκαν.

Ακούσαμε και σιγοτραγουδήσαμε τραγούδια που πρώτο-ακούσαμε και αγαπήσαμε από την Γιώτα, Με τα μάτια κλειστά, Δίκιο, Έχω άνθρωπο, Δε με κρατάει ότι θυμάμαι, τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά της όπως το Βρες μου έναν άλλον, Διάρκεια μιας ζωής, Πανοπλία, αλλά και παλιά λαϊκά τραγούδια που ξανά αγαπήσαμε μέσα από την μοναδική ερμηνεία της.
Η κεντρική αίθουσα του Royal έδωσε στην αγαπημένη καλλιτέχνιδα ένα εξαιρετικό κοινό και εκείνη του χάρισε τον καλύτερό της εαυτό.

Στο μουσικό ταξίδι συνεργάτες- συνεπιβάτες της:
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΛΑΟΥΤΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΙΘΑΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ: ΜΠΑΣΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΥΜΠΑΝΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΠΙΑΝΟ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: ΗΧΟΛΗΨΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: STRAY MUSIC