(Φωτο)-Η καλλονή δημοσιογράφος που παντρεύεται βουλευτή της ΝΔ, κουμπάρος ο Πέτσας

Ο έρωτας μεταξύ της Βίκυς Παπαλουκά και του Ανδρέα Πάτση γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά και δυνάμωσε στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο για τις εθνικές εκλογές. Αντί να χάσει την ορμή του, ο έρωτας της Βίκυς και του Ανδρέα άνθισε μεταξύ πολιτικών γραφείων και περιοδειών.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά διεκδικώντας τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών.

Η Βίκυ Παπαλουκά έχει πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση, καθώς παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Εξελίχθηκε πριν από τις εκλογές σε «δεξί χέρι» του υποψηφίου, με τον έρωτά τους να δυναμώνει. Το ζευγάρι θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα με κουμπάρους τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, και τη σύζυγό του.

Τη σχέση της με τον Ανδρέα Πέτση είχε εξομολογηθεί η ίδια η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της τον Μάρτιο του 2019.

Τι είχε πει: «Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο, Ανδρέα Πάτση (πολιτικός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Γρεβενών). Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Βίκυ Παπαλουκά έγινε ευρύτερα γνωστή από την παρουσίαση της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη», ενώ στο παρελθόν είχε παρουσιάσει δελτία ειδήσεων στα κανάλια Blue Sky, Εxtra Channel και Epsilon, την ενημερωτική – πολιτική εκπομπή «Ελλάδα, γεια σου» στο Τηλεάστυ, ενώ είχε καλύψει δημοσιογραφικά γεγονότα στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος έχει χαρακτηρίσει τον «γαλάζιο» βουλευτή ως «άνδρα της ζωής της». Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2018, σε συνέντευξή της στη Μάγδα Τσέγκου, είχε πει χαρακτηριστικά: «Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο Ανδρέα Πάτση. Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου».

H είδηση ότι οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έγινε γνωστή μέσω της δημοσίευσης της αναγγελίας του γάμου τους σε καθημερινή εφημερίδα: «Ο Ανδρέας Πάτσης, γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, γιος του Κωνσταντίνου και της Ελένης το γένος Βλάχου, και η Βασιλική Παπαλουκά, γεννηθείσα εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Μαρίας το γένος Καμπόλη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κηφισιά Αττικής».

Υπενθυμίζεται πως ο γάμος θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η τελετή θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Κηφισιά.