Ναύπλιο: Ανήλικος έκλεψε κάρτα, την έδωσε στις συγγενείς τους και πήγαν για ψώνια

Ένα ανήλικο αγόρι ήταν ο «μπουκαδόρος» που διέρρηξε το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων και άρπαξε μία τσάντα η οποία είχε μέσα χρήματα και τραπεζικές κάρτες, τις οποίες παρέδωσε σε δυο συγγενείς του, έναν 43χρονο και μία 28χρονη που αποπειράθηκαν να κάνουν αγορές με αυτές!

Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και ταυτοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας για την κλοπή που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου μαζί με τον πιτσιρίκο που κατηγορείται για κλοπή. Η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις συνεχίζεται.

Συνελήφθη 38χρονος στην Καλαμάτα

Συνελήφθη στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας και του τμήματος Τριφυλίας την στιγμή που κινούνταν με το όχημά του, ένας 38χρονος ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διέρρηξε μαζί με άγνωστους συνεργούς του ένα σπίτι και άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι ίδιοι είχαν διαρρήξει την περασμένη Κυριακή ακόμη ένα σπίτι σε κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας και είχαν κλέψει χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα. Ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.