(Φωτό)-Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik : Δημοσίευσαν τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατηρεί εδώ και καιρό μια θυελλώδη σχέση με τον τράπερ Snik και φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς δεν διστάζουν να έχουν τρυφερά τετ α τετ στους δρόμους της Αθήνας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον Snik και δεν το κρύβουν.

Η σχέση του μοντέλου και του trapper αποκαλύφθηκε το περασμένο φθινόπωρο, όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε κοινή έξοδο στο Χαλάνδρι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik δεν έκρυψαν ποτέ τον ερωτά τους και κατά τη διάρκεια εξόδων τους έδειχναν το πόσο όμορφα περνούσαν ο ένας με τον άλλον, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές.

Μπορεί μέχρι στιγμής ο φωτογραφικός φακός να τους έχει «τσακώσει» αρκετές φορές σε τρυφερά ενσταντανέ, ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, ενώ κανείς δεν είχε μέχρι χθες, ανεβάσει κοινή φωτογραφία στα social media.

Αυτό, ωστόσο, άλλαξε το βράδυ της Τετάρτης (5/2) στα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή της φωτογραφία με τον Snik στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B8MtcNnhmkW/?utm_source=ig_embed

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε:

«You know what it is». Η ίδια έβαλε παράλληλα στη φωτογραφία καρδούλα και emoji που γιορτάζει.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram:

Μέτα από λίγες ώρες και ο Snik δημοσίευσε στο δικό του προφίλ μία φωτογραφία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αυτή τη φορά από το κοινό τους ταξίδι στο Μιλάνο.

https://www.instagram.com/p/B8M79rIHe8O/?utm_source=ig_embed