Στεφανία Λυμπερακάκη: Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision είναι ερωτευμένη

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η 18χρονη τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που φέτος διοργανώνεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

 

Η ομογενής από την Ολλανδία ήταν η επιλογή της ΕΡΤ, που στέλνει τη Στεφανία Λυμπερακάκη στο Ρότερνταμ με την Dream Team της Eurovision. Το τραγούδι της Supergirl, το οποίο αναμένουμε να ακούσουμε πολύ σύντομα, υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, σε παραγωγή των Arcade, ενώ το στήσιμο της αποστολής επί σκηνής αναλαμβάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αναζητώντας περισσότερα για την Στεφανία Λυμπερακάκη, «σκοντάψαμε» στο instagram της εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision και πιο συγκεκριμένα στον έρωτά της, που «φωνάζει» μέσα από τις αναρτήσεις της εκεί.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Ολλανδός σύντροφός της

https://www.instagram.com/p/B3HxpljDmEa/?utm_source=ig_embed

 

Στις αναρτήσεις της λοιπόν, η Στεφανία Λυμπερακάκη ποζάρει συχνά με έναν ξανθό συνομήλικό της. Πρόκειται για έναν ακόμη τραγουδιστή της νέας γενιάς στην Ολλανδία, ονόματι Γιανς, ο οποίος και ανήκει στο ολλανικό boyband, Fource.

Τον περασμένο Οκτώβρη, η Στεφανία Λυμπερακάκη ανάρτησε βίντεο με τον καλό της, στο οποίο και ανακοίνωνε πανευτυχής πως οι δυο τους συμπληρώνουν έναν χρόνο μαζί. Ο 17χρονος Ολλανδός τραγουδιστής από την πλευρά του, ανάρτησε την ίδια ημέρα μια φωτογραφία του, στην οποία χαρίζει ένα φιλί στο στόμα στην σύντροφό του, που θα βρεθεί φέτος στην σκηνή της Eurovision για την Ελλάδα.

 

Το μήνυμα του στο Instagram για την Στεφανία Λυμπερακάκη
Μια ματιά στον λογαριασμό του Instagram, τόσο του Γιανς, όσο όμως και της Στεφανίας Λυμπερακάκη, θα πείσει και τον πιο δύσπιστο πως οι δύο τραγουδιστές είναι ερωτευμένοι και δεν χάνουν ευκαιρία να ποστάρουν φωτογραφίες τους μαζί.

 

Την Τρίτη ωστόσο, ο Ολλανδός τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση με την οποία έστελνε όλη του τη θετική ενέργεια στη Στεφανία Λυμπερακάκη για τη συμμετοχή της στη Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας. «Αγαπημένη μου Στεφανία, θέλω μόνο σου πω πόσο περήφανος είμαι για σένα. Το μεγάλο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα και αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Πραγματικά θα σκίσεις και είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή την όμορφη περιπέτεια. Σ’ αγαπώ πολύ και θα είμαι δίπλα σου» γράφει ο Ολλανδός.

Η εμπειρία του συντρόφου της Στεφανίας Λυμπερακάκη στην Eurovision Junior
Τα δύο νέα παιδιά δεν μοιράζονται απλώς τις προσωπικές τους στιγμές, αλλά ακολουθούν και παράλληλες πορείες στο τραγούδι. Όπως και η Στεφανία Λυμπερακάκη το 2014, έτσι και ο Γιανς έλαβε μέρος στη Eurovision Junior το 2017 με την Ολλανδία.

Μαζί με το boyband στο οποίο ανήκει μέχρι και σήμερα, τους Fource, η Ολλανδία κατέλαβε την τέταρτη θέση στον διαγωνισμό. Ο σύντροφος της Στεφανίας Λυμπερακάκη και οι συνάδελφοί του μάλιστα κατάφεραν να έρθουν στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, έπειτα από το televoting στην Eurovision Junior.