(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: «Πρόβα εαυτού» του Διονύση Καρατζά – Παρουσιάστηκε η νέα ποιητική συλλογή

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό ο πατρινός ποιητής Διονύσης Καρατζάς παρουσίασε τη νέα του ποιητική συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μετρονόμος», με τίτλο «Πρόβα εαυτού».
Πρόβα εαυτού όχι σαν μία στατική διαδικασία επαλήθευσης αυτού που φαινόμαστε ή δείχνουμε ότι είμαστε, αλλά ως μία διαρκής δοκιμασία ελέγχου αυτού που γινόμαστε, δηλαδή πρόσωπα και πολίτες, ή αλλιώς, ελεύθεροι και υπεύθυνοι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Discover. Η ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική, με το κοινό να αποκτά μία πρώτη επαφή με την ποιητική συλλογή βρίσκοντας στα καθίσματα στίχους των ποιημάτων της, γραμμένους χειρόγραφα από τον ίδιο τον ποιητή.
Εισηγητής ήταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης ο οποίος συντόνισε και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που προέκυψε με το κοινό και που κατά κύριο λόγο περιστράφηκε γύρω από την ποίηση. Παράλληλα , στο χώρο πραγματοποιήθηκε έκθεση των έξι σκίτσων που πλαισιώνουν την ποιητική συλλογή και τα οποία υπογράφει η εικαστικός Άννα Καρατζά.
Ο Διονύσης Καρατζάς απήγγειλε κάποια από τα ποιήματα της συλλογής χαρίζοντας στην βραδιά έναν ιδιαίτερο τόνο ενώ για αρκετή ώρα υπέγραφε αντίτυπα της.