Euroleague: Στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει και αυτός στη μάχη της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague σήμερα στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

 

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αυτή η εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague καθώς ο Ολυμπιακός ηττήθηκε χθες από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Σήμερα ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ο Παναθηναϊκός ταξιδεύοντας στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα του Ντράγκαν Σάκοτα, του Τζέιμς Γκιστ και του Κέβιν Πάντερ.

H ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να επιστρέψει σήμερα στις επιτυχίες μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Βαλένθια στην Ισπανία. Οι «πράσινοι» αν καταφέρουν και νικήσουν σήμερα στη Σερβία θα έχουν ρεκόρ 14-9 και θα συνεχίσουν να κυνηγούν τη Μακάμπι τελ Αβίβ στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στην αποστολή για το Βελιγράδι βρίσκεται ο Νίκος Παππάς, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ίαν Βουγιούκας που πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Βαλένθια.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι παρότι είχαν ξεκινήσει πολύ θετικά με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο τους και στη συνέχεια ενισχύθηκαν με σημαντικές προσθήκες. Αυτή τη στιγμή προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στη Εuroleague και θέλει από την πλευρά τους να ανακάμψουν.

Το πρόγραμμα της Euroleague
Χθες (04/02)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ανατόλου Έφες 80-82
Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός 94-69
Βιλερμπάν-Μπάγερν Μονάχου 75-65
Μιλάνο-Άλμπα Βερολίνου 96-102

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια 70-69

Σήμερα (05/02)

19:00 Ζενίτ-Φενέρμπαχτσε
20:00 Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός
21:05 Μακάμπι τελ Αβίβ-Κίμκι
22:00 Βαλένθια-Μπαρτσελόνα
*Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται τηλεοπτικά από τα κανάλια NovaSports