Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη προδομένη στα σκαλιά της εκκλησίας

Οι ” Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου με ένα νέο επεισόδιο και από ότι φαίνεται κάποιοι ήρωες δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και θα δούμε μεγάλες ανατροπές στα επεισόδια που θα έρθουν.

Η ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως, εκείνη του αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά από το νέο χτύπημα της μοίρας.

Η Θεοδοσία αποφασίζει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο. Θα το δεχτεί ο Λάμπρος; Δυο βδομάδες μετά φτάνει η μέρα του γάμου της Πηνελόπης με τον Κλεομένη.

Ο Μελέτης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Παράλληλα, ο Προύσαλης ανακαλύπτει την εμπλοκή της Βιολέτας, στην εξαφάνιση της Παγώνας.

Η Ρίζω κάνει μια ανακάλυψη για τη Δρόσω που θα την σοκάρει, ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη και την ζητά σε γάμο. Είναι το ίδιο δυνατός και ο έρωτας της Ελένης για να του πει το ναι ή η καρδιά της θα μείνει για πάντα στον Λάμπρο;

Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ο Θωμάς εξαφανίζεται από όλους, κανείς δεν μπορεί να τον βρει, καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πού μπορεί να πήγε. Το νέο διαδίδεται στο χωριό σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό και άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες για να πληγώσει την Ελένη. Εκείνη, από την άλλη, ακόμη μία φορά βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί.