Τέρης Χρυσός: Τον πρόδωσε η καρδιά του αλλά βγήκε νικητής

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του έδωσε ο Τέρης Χρυσός και βγήκε νικητής. Ο 82χρονος τραγουδιστής άντεξε στην πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μια εγχείρηση καρδιάς και βγήκε μετά από μια εβδομάδα και από τη ΜΕΘ στην οποία νοσηλευόταν. Όλα δείχνουν ότι η ανάρρωσή του συνεχίζεται κανονικά και γρήγορα θα πάρει εξιτήριο για το σπίτι του.

Μια δύσκολη απόφαση για εγχείρηση

Όπως είχε πει πριν λίγο καιρό στην εφημερίδα Espresso, έπρεπε να πάρει μια δύσκολη και επικίνδυνη για την ηλικία του απόφαση, για την οποία ήταν αισιόδοξος και φιλοδοξούσε να βγει νικητής.

“Αν τη σκαπουλάρω θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν την σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μια συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω. Δεν πίστευα πως θα μπω στο χειρουργείο. Νόμιζα ότι θα ξεπεραστεί με φάρμακα. Τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι!”, είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με την μεσολάβηση του Νικήτα Κακλαμάνη

Ο καλός του φίλος, Α΄αντιπρόεδρος της Βουλής  Νικήτας Κακλαμάνης ήταν αυτός που βοήθησε να γίνει η εγχείρηση γρηγορότερα από το αναμενόμενο και όλοι λένε ότι αν δεν μεσολαβούσε ώστε ο αγαπητός τραγουδιστής να εγχειριστεί πιο νωρίς, σήμερα δε θα ζούσε. Μετά την εγχείρηση, στο πλευρό του βρίσκεται όλη η οικογένειά του και όλοι προσδοκούν να είναι γερός για να πραγματοποιήσει την μεγάλη συναυλία-γιορτή που υποσχέθηκε.

 

Φωτογραφία: NDP