ΠΑΤΡΑ: Επέστρεψε στον ΟΛΠ.Α κτίριο της Πειραϊκής – Πατραϊκής – Το Καρναβάλι αππχώρησε

Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι (ΚΔΕΠΑΚ) Πάτρας για συναινετική λύση της από 29 Ιουλίου 2019 σύμβασης παραχώρησης χρήσης χώρου εντός των εγκαταστάσεων της Πειραϊκής Πατραϊκής.
Ο χώρος που είχε επιλεγεί ήταν το κτήριο «15» του πρώην βιομηχανικού συγκροτήματος και προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί ως εργαστήριο για την κατασκευή αρμάτων από τα καρναβαλικά πληρώματα.
Η ΚΔΕΠΑΚ Πάτρας ενημέρωσε εγγράφως τον Οργανισμό ότι αδυνατεί να εξασφαλίσει όλες τις αναγκαίες άδειες και να εκπληρώσει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την συγκεκριμένη δραστηριότητα στο κτήριο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ.
Το ποσό που αναλογεί στη διαλυθείσα σύμβαση ανέρχεται στις 6.000,00€. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ αποδέχθηκε τη προτεινόμενη λύση της σύμβασης για να διευκολύνει την ΚΔΕΠΑΚ Πάτρας και αποφάσισε να μην διεκδικήσει το μίσθωμα που αναλογεί στο διάστημα της παραχώρησης χρήσης του χώρου, αλλά να διατεθούν τα χρήματα στο Πατρινό Καρναβάλι που προβάλει με συνέπεια την πόλη και τις παραδόσεις της.