(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Το τελευταίο αντίο στον 28χρονο Γιάννη Κραβαριώτη, θύμα του τροχαίου στην «111» – Τον αποχαιρέτησαν με δύο τραγούδια που αγαπούσε!

Πλήθος κόσμου προσήρθε χθες  το μεσημέρι στονΙερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών στην Χρυσοπηγή (Σπονδιάνα) Αχαίας & Ερυμάνθου για τον τελευταίο ασπασμό στο παλικάρι που δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή, τον 28χρονο Γιάννη Κραββαριώτη, που σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο (1/2/2020) σε τροχαίο στην Πατρών – Τριπόλεως (111) στο τροχαίο όπου ενεπλάκησαν και άλλα δύο οχήματα με τρεις τραυματίες. Ο πόνος βουβός και η οικογένειά του πρωτίστως, δεν μπορεί να το πιστέψει πως ο Γιάννης τους το καλόκαρδο και χαμογελαστό παιδί, γεμάτο ζωή, δεν είναι πια ανάμεσά τους. Λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν…

Το λευκό φέρετρό του δήλωνε την θλίψη και τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων,απαρηγόρητοι οι γονείς του,Γιάννης και Μαρία,τα αδέρφια του Ελευθερία και Διονύσιος, Νίκος και η μνηστή του Κυριακή, Ναυσικά και Νίκος,οι παππούδες του αλλά και ο αγαπημένος του ανιψιός Γιώργος δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο γιος και αδερφος τους δεν είναι πια μαζί τους! Τον Γιάννη τον συνόδευαν τα αδέλφια του και οι φίλοι του στην τελευταία του κατοικία στον τόπο που αγαπούσε από μικρός και από εκεί που ξεκίνησε να κάνει όνειρα για την ζωή αλλά δυστυχώς το νήμα της ζωής του κόπηκε αναπάντεχα και ξαφνικά.

Τον συνόδευσαν με δύο αγαπημένα του τραγούδια την ”Φυγή” αλλά και το ”Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω” οι φίλοι του συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου τους φίλου.Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Γιάννης δεν θα τους ξαναχαμογελάσει…ότι ο Γιάννης δεν θα τους ξαναπειράξει ως το γνωστό πειραχτήρι της παρέας….ο Γιάννης πλέον θα τους κοιτάζει από ψηλά όπως ψέλλησαν και θα τους προσέχει όπως έκανε στην γη…..θα είναι ο φύλακας άγγελος τους…..

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος επίσης μαζί του και άλλοι οκτώ ιερείς..