Σηκώνει ψηλά την αντιπολιτευτική σημαία το Κίνημα Αλλαγής

Ότι το ΚΙΝΑΛ σηκώνει ψηλά την αντιπολιτευτική σημαία, άλλωστε, φαίνεται και από την έντονη κριτική και τα σκωπτικά σχόλια της Τρικούπη για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Από την πρώτη στιγμή, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία, σχολιάζουν μεταξύ άλλων, ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χαιρετισμού του σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για να τους πείσει πόσο σωστή είναι η απαίτηση των funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας των δανειοληπτών.

Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις. Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds, προστίθεται στην ανακοίνωση. Ενώ καταλήγει με ένα ειρωνικό σχόλιο λέγοντας,«μη τους ξεφύγει και κανένας». Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις, λέγοντας ότι η διαφωνία του είναι στην απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας και ότι δεν δέχεται προστασία στον μπαταχτσή.

Όμως, το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας επίσης στον ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μαχητική δικηγόρος, Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε αδιανόητες τις δηλώσεις Γεωργιάδη. Ενώ ανεβάζοντας κι άλλο την ένταση μεταξύ τους είπε ότι αν εκ των υστέρων κατάλαβε την πατάτα που είπε υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι μιλούσε για όλους τους πλειστηριασμούς.

Ούτε από τα βέλη του Βασίλη Κεγκέρογλου, γλίτωσε ο υπουργός Ανάπτυξης. Σε ανάρτηση του στο twitter σηκώνει βέβαια το γάντι και στον ΣΥΡΙΖΑ, «άλλο ένα θέμα που συμφωνούν απόλυτα ΝΔ & Σύριζα, ο ένας (ΣΥΡΙΖΑ) κατήργησε τον νόμο 3869/10 και ο άλλος(ΝΔ) θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει το «έργο Σύριζα».