Η αιχμηρή απάντηση των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών στον Νίκο Οικονομόπουλο

Τα άτομα που εργάζονταν στο Κέντρο Αθηνών, μέσω δική τους ανακοίνωσης απαντούν με αιχμηρό τρόπο στον Νίκο Οικονομόπουλο και τονίζουν πως τους άφησε ξεκρέμαστους, όπως και τις οικογένειες τους.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε ξαφνιάσει με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Κέντρο Αθηνών, αναφέροντας τα εξής:

«Μετά από 3 όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας.

Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό».