ΠΑΤΡΑ: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Αχαΐας

Με έναν συνοπτικό απολογισμό της διοίκησης και με ενθαρρυντικά μηνύματα για το προσεχές μέλλον, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Αχαΐας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αρης Γκατζόγιας, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι το ΔΣ με τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια, θέλησε να ισχυροποιήσει τη φωνή των πολιτικών μηχανικών, να εμβαθύνει τις γνώσεις των μελών του και να παρέμβει στα κακώς κείμενα της δημόσιας διοίκησης και του χώρου των κατασκευών.
«Σε κάποια πράγματα τα καταφέραμε, σε άλλα μπορεί να μην είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι όμως σίγουρο ότι προσπαθήσαμε» τόνισε ο κ. Γκατζόγιας, επισημαίνοντας ότι μέσα από τις δράσεις που υλοποιήθηκαν, η διοίκηση και τα μέλη, ήρθαν ακόμα πιο κοντά και ανέβασαν το σύλλογο, ένα σκαλί πιο ψηλά.
Ο Αρης Γκατζόγιας επισήμανε ότι ο κλάδος πέρασε μια πολύ δύσκολη δεκαετία, λόγω της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών που είχε στις κατασκευές. «Εν πολλοίς δοκιμαστήκαμε, εν πολλοίς αντέξαμε. Ομως αχνοφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ» είπε, με μια αίσθηση αισιοδοξίας για το μέλλον των πολιτικών μηχανικών.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για τις περαιτέρω δράσεις του Συλλόγου την νέα χρονιά, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου, Νίκος Κοντοές, Γιώργος Ζεππάτος, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, κ.ά.