Απόστολος Καμιτσάκης: Ο πιο σέξι παπάς της ελληνικής τηλεόρασης

O Δημήτριος δεν είναι ένας παπάς όπως τον είχε συνηθίσει το Κολοκοτρωνίτσι.Ο νέος παπάς στο Κολοκοτωνίτσι φέρνει αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό και φυσικά εξοργίζει τον Πώποτα. Είναι όμως αυτός που θα στηρίξει με τη βοήθειά του τη Βάλια.

Πρόκειται για ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς που θα μας απασχολήσουν και δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Απόστολο Καμιτσάκη.

Ο 33χρονος ηθοποιός παλιότερα είχε συμμετάσχει στη σειρά «Ου φονεύσεις», το καλοκαίρι  βρέθηκε σε περιοδεία με το έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ είναι σοβαρές οι συμμετοχές του σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης γεννήθηκε την 1 Απριλίου 1986 (ηλικία 33 χρονών) στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 2017 από τη Δραματική Σχολή Δήλος – Δήμητρας Χατούπη.

Ως πατήρ Δημήτριος είναι ένας αντισυμβατικός παπάς, easy rider και λάτρης της καλής μουσικής. Άλλωστε, εάν παραστεί ανάγκη παίζει και μουσική στο Καφέ της Χαράς, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα στήσει από το μηδέν και πάλι η Βάλια.

Η σχέση με τη Βάλια και η ζήλια του Μάνου στο «Καφέ της Χαράς»

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Βάλια εμπλέκεται σε ένα ατύχημα, από το οποίο τη σώζει ο καλός της άγγελος, ο πάτερ Δημήτριος. Το νεαρό της ηλικίας του νέου παπά του «Καφέ της Χαράς», η εμφάνισή του και η σχέση που θα αναπτύξει με την Βάλια δεν θα αργήσουν να παρεξηγηθούν από το χωριό. Και κυρίως από τον Μάνο, ο οποίος ζηλεύει παθολογικά, αλλά και τον πατέρα του Περίανδρο, τον αιώνιο υπέρμαχο της τάξης και της ηθικής.

Η σχέση του Δημήτριου με την Βάλια στη συνέχεια του Καφέ της Χαράς όμως, φαίνεται να είναι πράγματι στο όριο, η έλξη που υπάρχει ανάμεσα τους είναι έντονη, ο πειρασμός ελλοχεύει και ο Περίανδρος που θέλει να τον διώξει από το χωριό καραδοκεί. Κάπως έτσι, ο Μάνος θα νιώσει πως αισθάνεται η Βάλια που τον βλέπει με την αρραβωνιάστικιά του την Αρετή.