Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή του Δούκα στο νεκροταφείο

Μπορεί τα στοιχεία που «φύτεψε» η Σμαρώ να είναι πλαστά, ωστόσο, οι αποκαλύψεις γύρω από τον φόνο του Σέργιου προκάλεσαν αναταράξεις στο Διαφάνι.

Και ενώ η Ελένη βρίσκεται στη φυλακή με βάση τα στοιχεία που βρήκαν Μυρσίνη και Κωνσταντής στα χωράφια της, ο ιατροδικαστής καλείται να εξετάσει και πάλι το πτώμα του πρωτότοκου γιου του Δούκα Σεβαστού.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά.

Για όσο διαρκεί αυτή η αιωρούμενη καχυποψία πάνω από το κεφάλι της Ελένης, οι πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» έρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές του παρελθόντος.

Από τη μία η Μυρσίνη, που νιώθει δικαιωμένη για την επιμονή της από την πρώτη στιγμή, πως πίσω από τον θάνατο του γιου της κρύβεται η Ελένη και από την άλλη ο Μιλτιάδης. Ο απαρηγόρητος πατέρας στις «Άγριες Μέλισσες» βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου να απομακρύνεται από τη μνήμη του Γιάννου, του νεκρού γιου του.

Τέλος, ο Δούκας, κλονίζεται από τα νέα στις «Άγριες Μέλισσες». Έχει την υποψία πως ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μάταια τη δολοφονία του Γιάννου, με στόχο να εκδικηθεί τον θάνατο του γιου του Σέργιου.

Στις φωτογραφίες της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που έδωσε ο ΑΝΤ1 για τα επεισόδια που έρχονται από βδομάδα, ο Δούκας Σεβαστός φαίνεται να κλαίει στο νεκροταφείο, μπροστά στο μνήμα του Γιάννου, αλλά και πλάι στον αδερφό του Μιλτιάδη.