Κόμπι Μπράιαντ: Συγκίνηση για το πρώτο post της συζύγου του

Το πρώτο της ποστ στο Instagram μετά την τραγική απώλεια του άνδρα και της κόρης στο θλιβερό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Black Mamba, έκανε η σύζυγος του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ.

Η Βανέσα Μπράιαντ  ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με όλη την οικογένεια και ευχαριστεί τον κόσμο που αυτές τις ημέρες έχουν βρεθεί δίπλα τους.

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας δείχνουν την στήριξη τους και την αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του άντρα μου, Κόμπι -του εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας- και της όμορφης και γλυκιάς Τζιάνα που ήταν μία καταπληκτική κόρη, μία εκπληκτική αδελφή για τις Ναταλία, την Μπιάνκα και την Καπρί.

Είμαστε συντετριμμένοι επίσης για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους την Κυριακή και μοιραζόμαστε τον πόνο τους.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτή την στιγμή. Παίρνω δύναμη μόνο επειδή γνωρίζω ότι ο Κόμπι και η Τζιάνα ήξεραν ότι είχαν την αγάπη όλων.

Νιώθουμε απίστευτα ευλογημένοι που τους είχαμε στην ζωή μας. Εύχομαι να ήταν εδώ μαζί μας για πάντα. Ήταν η ευλογίας μας την οποία μας πήραν τόσο νωρίς. Δεν ξέρω πως θα είναι οι ζωές μας από εδώ και πέρα, είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς.

Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να προχωρήσουμε επειδή ο Κόμπι και η αγαπημένης μας Τζίτζι, είναι αυτοί που μας φωτίζουν τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς δεν έχει τέλος, ούτε μέτρο.

Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους έχουμε μαζί μας για πάντα.

Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την αγάπη σας, την θλίψη σας και για την συμπαράσταση σας. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας σε αυτή την καινούργια πραγματικότητα».