ΠΑΤΡΑ: Ανάκληση της μετακίνησης δύο υπαλλήλων ζητά το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αγ.Ανδρέα» – Η ανακοίνωση

Την ανάκληση της μετακίνησης δύο διοικητικών υπαλλήλων ζητά το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ιπποκράτης”.

Η ανακοίνωση του “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ” αναφέρει:

Το Δ.Σ του Σωματείου μας μετά από σχετική απόφασή του, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ των δύο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ υπαλλήλων μας, σε άλλες υπηρεσίες, μια στο Καραμανδάνειο για γραμματειακή υποστήριξη του νέου Διοικητή και μια στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση επίσης για γραμματειακή υποστήριξη στον νέο Αντιπεριφερειάρχη, την στιγμή που εμείς αδυνατούμε να παρέχουμε αυτήν την δυνατότητα στα Νοσηλευτικά μας τμήματα και όχι μόνον. Μετακινήσεις που ανεβάζουν πολύ υψηλά και μάλιστα προκλητικά τον σχετικό πήχη, μετακινήσεις για τις οποίες ζητάμε ΑΜΕΣΑ την ΑΝΑΚΛΗΣΗ τους.
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε εμάς, την στιγμή που δίνουμε την Μάχη, τον αγώνα για ενίσχυση μας με προσωπικό, την στιγμή που θέτουμε στους νέους Διοικούντες την αναγκαιότητα της επιστροφής των 8 άλλων μετακινημένων Συναδέλφων μας Διοικητικών, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας, που βαλτώνουν λόγω και των μεγάλων σχετικών ελλείψεων που έχουμε, να μας παίρνουν κι από πάνω κι΄ άλλο προσωπικό, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό στους 10.
Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ την στιγμή που προσπαθούμε, από τις πρώτες μας συναντήσεις με τις νέες Διοικήσεις, σε ένα συναινετικό κλίμα, να βρούμε δυνάμεις και λύσεις για την κάλυψη των κενών μας και κατ΄ επέκταση των αναγκών μας, κάποιοι πίσω από την πλάτη μας, χωρίς ουσιαστικούς λόγους, ρουσφετολογικά, να μας αποδυναμώνουν περαιτέρω, αφαιρώντας μας σημαντικές δυνάμεις, δυνάμεις αναγκαίες και απαραίτητες για την λειτουργία μας.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας την κατάσταση που επικρατεί στις Διοικητικές μας Υπηρεσίες, όπου οι υπάρχουσες δυνάμεις μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες, δυσκολίες και προβλήματα που μεταφέραμε και στον νέο Διοικητή στην νέα μας σχετική παρέμβαση
Επιμένουμε στην θέση μας
ü Τόσο για την ΑΝΑΚΛΗΣΗ αυτών των αποφάσεων.
ü Όσο και για την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ των μετακινημένων Συναδέλφων μας.