Μεγάλο φάουλ Κοντιζά: Είπε «όχι» σε υποψήφιο για το πουκάμισο

Βρήκε τον μπελά του ο 25χρονος Σταύρος στη δεύτερη μέρα των auditions του master Chef 4,  όταν μπήκε στο στούντιο με την ορμή της ηλικίας του αλλά και φορώντας ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμα γυαλιά ηλίου, που με το «καλημέρα» κάθισαν στραβά στον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο παίκτης εξήγησε ότι τα φοράει για γούρι, αλλά ο αμετάπειστος κριτής πέρασε στην επίθεση, λέγοντας «βγάλε τα γυαλιά και βάλτα στην τσέπη σου».

Ο παίκτης παραδέχτηκε το λάθος του και ξεκίνησε με επιδεξιότητα και συγκέντρωση να φτιάχνει το πιάτο του.

Αλλά μάλλον στα μάτια του πολύ αυστηρού Κοντιζά είχε κριθεί και του είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι»  λέγοντας το πρόβλημα είναι ότι «δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ, έχεις ξυρισμένο στήθος, ένα πουκάμισο που κρέμεται» , ενώ ο πανικόβλητος παίκτης είπε «Μη με κρίνετε από το λουκ».

Την κατάσταση πήγε να σώσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λέγοντας στον παίκτη όταν πλησίασε να δοκιμάσει «σε κόμπλαρε η Ιαπωνική μάστιγα, δε μαζεύεται με τίποτα» ενώ στη συνέχεια κρίνοντας το πιάτο είπε «δε συμφωνώ με τον Σωτήρη, δεν έχουμε μια ακραία περίπτωση που μας προσβάλλει» δίνοντας ένα «ναι» στον υποψήφιο.

Το δεύτερο «ναι» ο παίκτης το πήρε από τον Πάνο Ιωαννίδη που είπε ότι παρόλο που με αυτή την εμφάνιση δε θα τον έπαιρνε για δουλειά, βρήκε το πιάτο του ενδιαφέρον.

Ο παίκτης φόρεσε την πολυπόθητη ποδιά και μάλλον δε θα ξυρίσει ξανά το στήθος του αλλιώς τον περιμένει ..πόλεμος.

Στην απολαυστική συνέχεια ο Κουτσόπουλος είπε ότι δε τον πειράζει καθόλου η εμφάνιση του παίκτη και μάλιστα «έδωσε» τον Κοντιζά αποκαλύπτοντας ότι και ο γνωστός σεφ έχει τα ίδια γυαλιά και μάλιστα γελώντας σχολίασε ότι τα θεωρεί ντροπιαστικά.

Τα άλλα ευτράπελα της βραδιάς

Με ευτράπελα, αλλά και χαμηλές επιδόσεις μαγειρικής και η δεύτερη ημέρα των auditions στο MasterChef4 . Μπορεί να μην πήρε την ποδιά, αλλά ο ….προικισμένος παίκτης που δουλεύει σε ανθοπωλείο, αλλά πρότεινε στον Κοντιζά να κάνει τον στολισμό για τα βαφτίσια της κόρης του.  Ένας επίμονος Κύπριος που φτάνει για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό με μια κονσέρβα, μια γυναίκα που έφτιαξε ένα μουσακά με σαρδέλες, αλλά απέτυχε στην εκτέλεση, μια θεατρική παρουσίαση ενός κοτόπουλου και ένα μοντέλο plus size στα highlightsτης βραδιάς. Μια κομμώτρια από την Γερμανία έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους διαγωνιζόμενους.