Καρδίτσα: Δύο σχολεία κλειστά και πολλοί απόντες μαθητές

Εξακολουθούν και σήμερα Τετάρτη (29/1) να υπάρχουν προβλήματα σε σχολεία του νομού Καρδίτσας λόγω των πολλών μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών σε κάποιες περιπτώσεις που ταλαιπωρούνται από τις εποχικές ιώσεις.

Σε επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η κ. Χατζηδημητρίου μας τόνισε ότι από πολλά σχολεία απουσιάζει μεγάλος αριθμός παιδιών και δύο εξ αυτών έκλεισαν με απόφαση του δημάρχου Παλαμά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας που παραμένει για τρίτη μέρα εκτός λειτουργίας και το 2ο Νηπιαγωγείο Παλαμά που προστέθηκε στη λίστα σήμερα.

Ο δήμαρχος Παλαμά κ. Σακελλαρίου μας είπε ότι στο μεν δημοτικό Ιτέας από τους 58 μαθητές και μαθήτριες απουσίαζαν οι 54, στο δε 2ο νηπιαγωγείο Παλαμά απουσίαζαν και τα 31 νήπια που έχει στη δύναμή του.

Αντίθετα σήμερα λειτούργησαν το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Προαστίου που ήταν κλειστά το προηγούμενο τριήμερο και διήμερο αντίστοιχα. Και γενικότερα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση δεν υπάρχει κάποιο σχολείο που να έκλεισε λόγω ίωσης αν και αρκετά τμήματα λειτουργούν με περιορισμένο αριθμό μαθητών.

Πηγή: KarditsaLive.Net