ΑΧΑΪΑ: Εκδήλωση του Συλλόγου Τρίτεκνης οικογένειας Δυτικής Αχαΐας

Σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα στο κατάστημα καφέ ΕΒΙΒΑ στην Κάτω Αχαΐα έγινε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου Τρίτεκνης οικογένειας Δυτικής Αχαΐας οι ‘ΔΥΜΑΙΟΙ’.

Το Δ.Σ αφού υποδέχθηκε μέλη και φίλους, έκανε μια μικρή αναφορά στα πεπραγμένα του και έθεσε τους στόχους του για την νέα χρονιά .

Οι δράσεις εκτός από κοινωνικές και πολιτιστικές ,αφορούν σε εκπτώσεις εισιτηρίων ΚΤΕΛ Αχαΐας σε ποσοστό 25% ,εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ελεύθερη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους ,ιστορικούς τόπους και μουσεία, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ.ά. με την επίδειξη κάρτας τριτέκνου η οποία εκδίδεται από τα γραφεία του συλλόγου .

Σε πανελλήνιο επίπεδο, ο σύλλογος oi ‘ΔΥΜΑΙΟΙ’ με την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας αγωνίζεται, για την διεκδίκηση του αιτήματος που είναι και αίτημα της κοινωνίας μας με ένα οξύ δημογραφικό πρόβλημα να την ταλανίζει , να εξομοιωθεί δηλαδή η τρίτεκνη οικογένεια με την πολύτεκνη, ως μέτρο ελάφρυνσης αλλά και στήριξης του στυλοβάτη της χώρας μας ,την οικογένεια με τρία παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και με την υπόσχεση συμπαράστασης ο κ. Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς ,οι Αντιδήμαρχοι Κ. Ορλώφ κ Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, ο πρόεδρος ΟΤΑΔ Ν. Πετρόπουλος ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Π. Κουνάβης ,το προεδρείο του Εκπολιτιστικού συλλόγου «ΠΑΛΕΙΑ» με τις κυρίες Ροδία Καραμπελιά και Παναγιώτα Φωτοπούλου .

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης κ. Ανδρέα Ανδρικόπουλο ιδιοκτήτη της αίθουσας ο οποίος προσέφερε και το δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο HOTEL “ΑΙΘΡΙΟ”στα Νιφορεικα καθώς και το ζαχαροπλαστείο “το Κάτι Άλλο” Αρετή Παρασκευοπούλου Πλ. Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα που μας πρόσφερε την βασιλόπιτα.