ΠΑΤΡΑ: Η ΓΣΕΕ για τη δικαστική διαμάχη Παναγοπούλου – Εργατικού Κέντρου – «Το ΠΑΜΕ συνεχίζει το διασυρμό του»

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για την δικαστική διαμάχη της Στ. Νικολάου-Παναγοπούλου με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας αναφέρει:
Η ΓΣΕΕ χαιρετίζει μία ακόμη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, που έρχεται να αποδείξει τις μεθοδεύσεις του ψεύδους και της λάσπης που εξαπολύει το ΠΑΜΕ κατά εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων.
Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Πατρών, αρχειοθέτησε μήνυση που υπέβαλε ο αποκαλούμενος Πρόεδρος της παράνομης Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας (παράνομη σύμφωνα με δικαστική απόφαση) κατά της τέως Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλας Νικολάου, γιατί όπως ο ίδιος υποστήριζε εκλέχθηκε ενώ ήταν συνταξιούχος.
Η εισαγγελέας έκρινε ότι ουδέποτε εξέλειπε από το πρόσωπο της συναδέλφου η ιδιότητα του ασφαλισμένου μισθωτού και κατ΄επέκταση διατηρεί την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικής οργάνωσης, έχοντας το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Τώρα το ΠΑΜΕ τι έχει να πει που κατέρρευσε μία ακόμη σκευωρία του;
Τι έχει να πει για το ρατσιστικό κρεσέντο του και την αθλιότητα να δημοσιοποιήσει ακόμη και προσωπικά ιατρικά δεδομένα της συναδέλφου τα οποία η ίδια δεν χρησιμοποίησε ποτέ για προσωπικό της όφελος;
Συνεχίζοντας την ίδια πρακτική το μόνο που καταφέρνει το ΠΑΜΕ είναι να συνεχίζει και το διασυρμό του