ΠΑΤΡΑ: Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές και ναρκωτικά – Βούτηξαν τσάντα από Σχολή Χορού

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος, διότι προχθές το βράδυ, μετέβη σε σχολή χορού που βρισκόταν σε λειτουργία και αφαίρεσε την τσάντα , που περιείχε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν και κατέσχεσαν, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

>Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος , διότι αφαίρεσε ένα ποδήλατο.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης λίγη ώρα νωρίτερα είχε μεταβεί σε οικία ημεδαπής και με το πρόσχημα της επαιτείας, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους 5,6 γραμμαρίων.

ΤΕΛΟΣ, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, για κλοπή.