(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στην Τρίπολη για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση ο Σκοπευτικός Όμιλος Παραδοσιακών Όπλων

Δυναμική παρουσία έδωσε για άλλη μια φορά ο Σκοπευτικός Όμιλος Παραδοσιακών Όπλων Πατρών αυτή την φορά στην Τρίπολη, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στην εναρκτήρια εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τα αποκαλυπτήρια της προτομής στην μνήμη του Ιωάννη Γιαννόπουλου, του πρώτου διδασκάλου και ιδρυτή του πρώτου Ελληνικού σχολείου στην Αμερική το 1760 (στον Άγιο Αυγουστίνο στη Φλόριντα).
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Τριπόλεως, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και του καλλιτέχνη Δημήτρη Ταλαγάνη.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος δεκάδες Σύλλογοι, η Στρατιωτική ηγεσία της Τρίπολης μαζί με τον Διοικητή του Πολεμικού Μουσείου της πόλης όπως επίσης η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανών Εκπαιδευτικών Στέλλα Κοκκόλη και ο ομογενής πολιτειακός Γερουσιαστής του Ρόουντ Άϊλαντ Λεωνίδας Ραπτάκης, αποσπώντας ο Όμιλός μας τα ευμενή σχόλια και τα θερμά συγχαρητήρια από όλους.
Ο Όμιλός μας συγχαίρει και ευχαριστεί τους διοργανωτές της που μας έδωσαν την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε μια τόσο σπουδαία και συγκινητική εκδήλωση.