ΠΑΤΡΑ: Χτύπημα σε ΑΤΜ Σούπερ Μάρκετ, τη νύχτα με λεία χιλιάδες ευρώ – Αναστάτωση στην Οβρυά – Έλεγχοι και μπλόκα για τους δράστες με όπλο!

ΑΤΜ Τράπεζας της Τράπεζας Πειραιώς του Σούπερ Μάρκετ «Ανδρικόπουλος», στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στην Οβρυά,  ανατίναξαν άγνωστοι στις 3 τα ξημερώματα

Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, με τους  δράστες να χρησιμοποιούν εκρηκτικά.

Οι τρεις δράστες που συμμετείχαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες, κατά τις εκτιμήσεις της Ασφάλειας Πατρών, πρέπει να είναι «επαγγελματίες», αφού δεν χρειάστηκαν πάνω από δύο λεπτά της ώρας, για να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

Πήραν  τις κασετίνες με τα χρήματα  και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο. Kατάφεραν να πάρουν κοντά στις 60.000 ευρώ, αλλά  από την έκρηξη σκόρπισαν στην περιοχή περίπου 10.000 ευρώ που δεν πρόλαβαν  να μαζέψουν.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από κατοίκους.

Οι δράστες  αναφέρεται πως ήσαν τρεις με Ι.Χ  Οpel astra και ο ένας κρατούσε όπλο.

Αμέσως στήθηκαν  μπλόκα για ελέγχους κοντά στην Μεγάλη Περιμετρική καθώς και η Πατρών – Τριπόλεως.

Στο σημείο έφτασε  και υπάλληλος του Σ/Μ το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει υλικό κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. ΄Ένας από τους δράστες κατά την διάρκεια της κλοπής έφερε όπλο.
Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών.