(Βίντεο)-Σάββας Πούμπουρας για τις περιβόητες φάρσες: Επιλέγω άτομα που τη σηκώνουν

Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει εναντίον του για τις «τραβηγμένες και εκτός ορίων» φάρσες που κάνει σε επωνύμους. Εκτός από τα επαγγελματικά του ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην προσωπική του ζωή καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Για τις φάρσες στο Best Fear’s Friend
«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το project. Θέλω απλά να δώσω κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να απαντήσω στα ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Ο καθένας κάνει την εκπομπή του όπως θέλει, όπως κι εμείς ως ομάδα όπως θέλουμε. Επειδή πολύς κόσμος λέει “αντιγραφή”. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με ένα συγκεκριμένο concept και εμείς είπαμε να το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που είναι εξ ολοκλήρου μέσα απ’ το κεφάλι μου, άλλες που είναι όλη η ομάδα», δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

 

 

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε και για τη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου, τονίζοντας πως υπήρχε κουβέντα με την Δανάη προηγουμένως, και την φάρσα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, αποκαλύπτοντας πως του πέταξε ένα ψαλίδι που τον χτύπησε στο κόκκαλο του ποδιού.
Όσο για τις κατηγορίες σχετικά με το αν αντέχουν τις φάρσες και τον φόβο οι άνθρωποι που επιλέγει ως «θύματα», αλλά και το κατά πόσο υπάρχει ασφάλεια, ο παρουσιαστής είπε:
«Επιλέγω ανθρώπους που ξέρω ότι σηκώνουν τη φάρσα. Για παράδειγμα, αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ, ξέρω ότι δεν είναι από τα άτομα που θα σήκωναν τη φάρσα, θα “’καίγαμε”’ ένα γύρισμα. Πρέπει να είναι άτομα που ξέρω ότι θα τρομάξουν μεν, αλλά μπορούν να τη “σηκώσουν”. Πάντως, θέλουμε πάρα πολύ να το παίζουμε άνετοι στον χώρο μας, αλλά δεν είμαστε. Έρχονται μετά στο μοντάζ και θέλουν να δουν πώς βγήκαν, πώς είναι το μαλλί, πως φαίνεται το ένα ή το άλλο. Πολλούς τους έπαιρνα τηλέφωνο για να κάνουμε φάρσα και μου έλεγαν “δεν ξέρω, θα δούμε”. Με το που βγήκε το πρώτο επεισόδιο, με έπαιρναν αυτοί και ήθελαν να κάνουμε. Ε τώρα δεν γίνεται”.
“Πάντως, αν ήταν να κάνουμε μία μετριότητα, δεν θα ήθελα να έχω συμμετοχή σε αυτό. Όταν ξεκινήσαμε τους είπα ή θα το κάνουμε έτσι ή δεν θα το κάνω. Θέλω να έχω input, θέλω να έχω λόγο. Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξεφύγανε. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει. Κάναμε 40 φάρσες. Θα βγουν 12 επεισόδια και τέλος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Η προσωπική του ζωή
Μίλησε, επίσης, για την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδου, δηλώνοντας πως ήταν για πολλά χρόνια φίλοι πριν την «δει» ερωτικά, αλλά και για την νεογέννητη κορούλα τους. «Όταν με κοίταξε για πρώτη φορά η κόρη μου, δάκρυσα. Μόλις φύγει το άγχος πιάνεις παιδί. Προσπαθούσαμε με την Αρετή. Είχαμε χάσει κι ένα παιδί στο παρελθόν», δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε ότι αλλάζει και πάνες στην κόρη του.